Edició 1776

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 06 de juny del 2023
Edició 1776

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 06 de juny del 2023

Grífols reestructura la cúpula i nomena Thomas Glanzmann nou CEO

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – Grífols ha reestructurat la seva cúpula directiva i ha decidit que l’actual president executiu, Thomas Glanzmann, sigui també el CEO de la companyia. En un comunicat, Grífols ha assegurat que el canvi pretén “simplificar el govern corporatiu” de l’empresa, amb una “estructura organitzativa funcional centrada en l’execució” i amb una governança “simplificada”. A partir d’ara, Víctor i Raimon Grífols assumiran càrrecs a la cúpula directiva “de caràcter més específic i funcional”. Així, Víctor Grífols serà Director d’Operacions, i se centrarà en la gestió del dia a dia de l’empresa, mentre que Raimon Grífols serà Director General Corporatiu i se centrarà en “optimitzar el valor de les filials i associacions corporatives”.

Grífols ha explicat que els canvis “busquen un objectiu fonamental: accelerar l’execució del pla estratègic” de l’empresa. 

Publicitat

De fet, Grífols ja va iniciar una reestructuració de la companyia amb la creació d’unitats de negoci, i el febrer va anunciar un pla de millores operatives per augmentar la competitivitat, reduir costos i “millorar l’eficiència i eficàcia organitzativa”. <br />
 

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió