Divendres, 24 de setembre de 2021 - Edició 1156
La República

Grífols destina 6,9 MEUR a transferències de valor a Espanya, un 17% més que l’any anterior

ACN Barcelona.-La multinacional Grífols va destinar 6,9 milions d’euros el 2018 a transferències de valor a professionals i organitzacions sanitàries a Espanya, segons ha publicat aquest dijous en base al […]

Avatar
Agències 27/06/2019

ACN Barcelona.-La multinacional Grífols va destinar 6,9 milions d’euros el 2018 a transferències de valor a professionals i organitzacions sanitàries a Espanya, segons ha publicat aquest dijous en base al codi de transparència de la Federació Europea d’Indústries i Associacions Farmacèutiques (EFPIA). Això suposa un augment del 17% respecte a l’any anterior, i es basa sobretot en el creixement de les transferències relacionades amb recerca i desenvolupament, que representen 5,9 MEUR. Al conjunt d’Europa, els pagaments han arribat als 12,3 MEUR, un 5% que els 11,7 MEUR del 2017. Les transfarències de valor relacionades amb R+D són un 72% del total (8,8 milions).

Grífols va adoptar el compromís de publicar les transferències que es fan a professionals de la salut i organitzacions del sector cada exercici, en una informació que inclou donacions i subvencions, contribucions per esdeveniments com quotes d’inscripció o acords de patrocini, honoraris per serveis o feines de consultoria, o despeses de viatge i allotjament en aquest tipus d’actes, així com les transfarències relacionades amb activitats de R+D.