Dilluns, 20 de setembre de 2021 - Edició 1152
La República

Greenpeace ocupa la façana de la Comissió Europea per denunciar la destrucció de l’Amazònia

ACN Brussel·les.-L’organització ecologista Greenpeace ha ocupat aquest divendres al matí la façana de l’edifici de la Comissió Europa per denunciar la destrucció de l’Amazònia. Amb una pancarta que simula un […]

Avatar
Agències 11/09/2020

ACN Brussel·les.-L’organització ecologista Greenpeace ha ocupat aquest divendres al matí la façana de l’edifici de la Comissió Europa per denunciar la destrucció de l’Amazònia. Amb una pancarta que simula un incendi, Greenpeace “culpa” la Unió Europea dels incendis que afecten l’Amazònia i li demana que prengui accions davant aquesta crisi. ‘Incendis a l’Amazònia, Europa culpable’, diu la pancarta que ha desplegat l’organització a la façana de la seu de l’executiu comunitari. Greenpeace denuncia així la “complicitat” de la Unió Europea amb els incendis a l’Amazònia i reclama una legislació europea que garanteixi que els productes que es posen a la venda als supermercats no estan relacionats amb abusos de drets humans o la destrucció de l’Amazònia.

L’organització ecologista ja va ocupar la façana del Consell Europeu el desembre mentre se celebrava una cimera europea en què els líders discutien l’objectiu d’assolir la neutralitat climàtica el 2050.