Dilluns, 14 de juny de 2021 - Edició 1054
La República

Granados: “Batallarem per tots els llocs de feina de Nissan a Catalunya”

ACN Barcelona.-La portaveu del grup PSC-Units al Parlament, Eva Granados, ha assegurat que el seu partit batallarà per cadascun dels llocs de feina de Nissan. “Catalunya és un país industrial […]

Avatar
Agències 18/05/2020

ACN Barcelona.-La portaveu del grup PSC-Units al Parlament, Eva Granados, ha assegurat que el seu partit batallarà per cadascun dels llocs de feina de Nissan. “Catalunya és un país industrial i des de la Unió Europea, el govern d’Espanya, la Diputació i tots i cadascun dels ajuntaments donarem suport a la defensa d’aquests llocs de treball”, ha afegit després de reunir-se amb treballadors en vaga de la planta de Montcada i Reixac. Per la seva banda, el primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, ha assenyalat que “és fonamental garantir la viabilitat d’aquesta planta tant per les famílies que en depenen com pel futur del sector de l’automòbil a Barcelona”.

La delegació del PSC encapçalada per Granados i Collboni també estava formada per socialistes del Vallès Occidental Sud; el diputat al Congrés, Francisco Aranda; el diputat al Parlament i primer tinent d’Alcaldessa a Sabadell, Pol Gibert; la responsable de Desenvolupament Econòmic a la Diputació de Barcelona, Eva Menor; i el primer secretari del PSC de Montcada, Bartolomé Egea.