Divendres, 17 de setembre de 2021 - Edició 1149
La República

Govern i patronals catalanes impulsen la internacionalització de les empreses agroalimentàries

ACN Barcelona.-El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació i set patronals del sector carni impulsen la internacionalització de les empreses catalanes d’aquest ram a través de la tercera edició del […]

Avatar
Agències 08/04/2019

ACN Barcelona.-El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació i set patronals del sector carni impulsen la internacionalització de les empreses catalanes d’aquest ram a través de la tercera edició del Meat Business Forum, el 9 i 10 d’abril, un esdeveniment que posa en contacte productors catalans amb compradors de mercats tercers. La indústria càrnia representa més del 31% del sector agroalimentari català. Catalunya exporta el 56% de la carn que produeix amb un valor de més de 3.250 milions d’euros. El Meat Business Forum comptarà amb compradors provinents de l’Àfrica, l’Àsia, Llatinoamèrica i l’Orient Mitjà.

Actualment la Unió Europea representa el 65,8% de les exportacions catalanes de carn, l’Àsia el 27,3%, l’Amèrica del Nord el 2,8%, Llatinoamèrica l’1,3%, l’Àfrica l’1,2%, Oceania l’1,1% i l’Orient Mitjà el 0,3%.