Dimecres, 28 de setembre de 2022 - Edició 1525
La República

Govern estatal i autonomies acorden aixecar les restriccions a l’aforament de l’esport el 4 de març

ACN Madrid – El govern estatal i les autonomies han acordat aixecar les restriccions a l’aforament de l’esport el pròxim 4 de març. Ho ha anunciat la ministra de Sanitat, […]

Agències 16/02/2022

ACN Madrid – El govern estatal i les autonomies han acordat aixecar les restriccions a l’aforament de l’esport el pròxim 4 de març. Ho ha anunciat la ministra de Sanitat, Carolina Darias, en la roda de premsa habitual dels dimecres després de la reunió del Consell Interterritorial de Salut. Cal recordar que, a Catalunya, aquesta limitació ja s’havia anul·lat el 28 de gener, atès que l’acordada al Consell Interterritorial de Salut no era una obligació, sinó una recomanació. Podria passar el mateix amb les quarantenes a les escoles de primària, que Catalunya preveu eliminar dilluns vinent. En aquest sentit, Darias ha recomanat al Govern que esperi a que es prengui un acord conjunt. “Quan anem junts avancem més i anem més lluny”, ha afirmat la ministra.

Pel que fa a les restriccions a l’esport, si bé decauen les que afecten els aforaments, Darias ha subratllat que es mantindran la mascareta obligatòria i la prohibició de fumar o menjar durant l’esdeveniment.