Diumenge, 31 de maig de 2020 - Edició 675
La República

Gordillo destaca l’esforç de Catalunya Ràdio per anticipar-se amb el teletreball

ACN Barcelona.-El director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, ha destacat l’esforç de l’emissora per anticipar-se amb el teletreball durant les setmanes del confinament. A la sessió telemàtica de la Comissió […]

Avatar
Agències 22/05/2020

ACN Barcelona.-El director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, ha destacat l’esforç de l’emissora per anticipar-se amb el teletreball durant les setmanes del confinament. A la sessió telemàtica de la Comissió de Control de l’Actuació de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals d’aquest divendres al matí, Gordillo ha explicat que els tècnics de Catalunya Ràdio es van “anticipar” per instal·lar les línies de cable adients perquè els treballadors poguessin preparar els programes des de casa amb prou de qualitat de so, ja des d’abans de l’aplicació de l’estat d’alarma. Per la seva banda, la presidenta en funcions de la CCMA, Núria Llorach, ha defensat que el teletreball “ha vingut per quedar-se”, tot i que ha advertit que cal trobar un model “estable”.

Gordillo ha destacat que durant el confinament no s’ha deixat de fer ràdio, i que els tècnics han obrat un “miracle” per permetre que l’emissora continués funcionant. El director de Catalunya Ràdio també ha apuntat que els periodistes de la ràdio podrien ser els últims de la CCMA a incorporar-se als llocs de treball perquè poden seguir fent la seva feina des de casa. Gordillo, que també és director dels Mitjans Digitals -de TV3 i Catalunya Ràdio-, ha destacat que també s’ha mantingut el full de ruta dels projectes estratègics dels mitjans digitals de la CCMA, i que s’han ofert noves accions i propostes a l’audiència digital.Per la seva banda, Llorach ha explicat que aquesta setmana la CCMA ha enviat una proposta als comitès d’empresa de Catalunya Ràdio i TV3 per assumir un acord sobre el teletreball, després de seguir les recomanacions del Consell de Relacions Laborals.

Relacionats