Dilluns, 2 d'agost de 2021 - Edició 1103
La República

González Laya remarca que l’obertura de fronteres a països de fora de la UE serà “molt gradual i controlada”

ACN Madrid.-La ministra d’Exteriors, Arancha González Laya, ha remarcat que l’obertura de fronteres amb països de fora de la Unió Europea serà “molt gradual” i “molt controlada”. La incidència dels […]

Avatar
Agències 01/07/2020

ACN Madrid.-La ministra d’Exteriors, Arancha González Laya, ha remarcat que l’obertura de fronteres amb països de fora de la Unió Europea serà “molt gradual” i “molt controlada”. La incidència dels 15 països autoritzats serà “limitada” pel que fa als viatgers que puguin arribar a Espanya, ha dit González Laya en una entrevista aquest dimecres a ‘La Sexta’. La llista de països “pot ser incrementada” i també “es pot fer marxa enrere” si algun d’ells “passa a estar en una situació pitjor”, ha destacat. Sobre els controls que es fan als viatgers que arriben a l’Estat espanyol, González Laya ha dit que Espanya segueix les recomanacions de la UE i ha dubtat de l’eficàcia de fer PCR a tothom.

González Laya ha recordat que cal reciprocitat amb els països a qui es deixarà entrar com és el que es demana a la Xina, el Marroc i Argèlia.