Dijous, 6 d'octubre de 2022 - Edició 1533
La República

González Laya diu que amb els indults als presos independentistes la imatge d’Espanya a l’exterior “surt reforçada”

ACN Madrid.-La ministra d’Exteriors, Arancha González Laya, ha afirmat que amb els indults als presos independentistes la imatge d’Espanya a l’exterior “surt reforçada”. En resposta a una pregunta del PP […]

Agències 22/06/2021

ACN Madrid.-La ministra d’Exteriors, Arancha González Laya, ha afirmat que amb els indults als presos independentistes la imatge d’Espanya a l’exterior “surt reforçada”. En resposta a una pregunta del PP a la sessió de control al Senat d’aquest dimarts a la tarda, la titular d’Exteriors ha assegurat que l’Estat espanyol està demostrant “fortalesa, generositat i voluntat de concòrdia” a més de “capacitat per resoldre els seus problemes”. González Laya ha argumentat que la premsa internacional està valorant positivament la iniciativa i ha subratllat que Espanya és una “democràcia sòlida” que té “institucions fortes”. La ministra ha justificat la decisió per propiciar un “retrobament” i “restablir la convivència”.

“La imatge d’Espanya segueix sent sòlida, forta, la d’un país obert, democràtic, tolerant, que vol progressar econòmicament i socialment”, ha dit González Laya.