Dilluns, 27 de març de 2023 - Edició 1705
La República

González Laya defensa que el govern espanyol “segueix escrupolosament les recomanacions europees en fronteres”

ACN Madrid.-La ministra d’Exteriors, Arancha González Laya, ha defensat que el govern espanyol “segueix escrupolosament les recomanacions europees en fronteres”. González Laya ha dit que “compleix i fa complir al […]

Agències 29/03/2021

ACN Madrid.-La ministra d’Exteriors, Arancha González Laya, ha defensat que el govern espanyol “segueix escrupolosament les recomanacions europees en fronteres”. González Laya ha dit que “compleix i fa complir al peu de la llei” les recomanacions de la Unió Europea per via aèria, terrestre i marítima. “M’agradaria que això també passés a l’interior de cada autonomia”, ha dit aquest dilluns en roda de premsa en referència a Madrid, ja que al matí la presidenta madrilenya, Isabel Díaz Ayuso, ha culpat l’executiu de Pedro Sánchez de la situació del turisme francès a la capital espanyola. Ayuso ha dit que és el govern espanyol qui ha “d’evitar aquestes imatges” i qui “impedeixi que les actuacions il·legals es propaguin”.

Ayuso ha afirmat que “no hi ha control real a Barajas” i ha argumentat que no hi ha cap informe que acrediti com s’està controlant que els viatgers de l’estranger arribin amb PCR negativa. “No estan controlant com ve la gent”, ha dit.La presidenta de la Comunitat de Madrid ha negat que el turisme que arriba a la capital de l’Estat sigui de “borratxera” i ha dit que el problema no és que viatgin a Madrid sinó si ho fan “contagiats”.