Dissabte, 3 de desembre de 2022 - Edició 1591
La República

Goirigolzarri diu al Comitè Consultiu que CaixaBank parteix d’un “punt de partida privilegiat” per afrontar els reptes

ACN Barcelona – El president de CaixaBank, José Ignacio Goirigolzarri, ha traslladat optimisme al Comitè Consultiu, tot assegurant que l’entitat financera parteix “d’un punt de partida privilegiat per encarar amb […]

Agències 05/10/2022

ACN Barcelona – El president de CaixaBank, José Ignacio Goirigolzarri, ha traslladat optimisme al Comitè Consultiu, tot assegurant que l’entitat financera parteix “d’un punt de partida privilegiat per encarar amb confiança els importants reptes del sector”, en plena escalada inflacionista. El màxim dirigent de l’entitat també ha subratllat que CaixaBank vol “liderar el procés de transformació del sector financer”, un cop completada totalment la integració amb Bankia. Goirigolzarri ha assegurat que “és indubtable que tenim molta feina al davant, però el punt de partida és excel·lent”, amb “una gran escala, amb un model de distribució únic, amb un balanç molt sanejat i amb una estratègia molt definida” .

Durant la jornada, s’ha donat la benvinguda als cinc nous membres que s’incorporen al comitè, entre els quals la catalana Blanca Guinea, que és cap de recursos humans a Hutchinson Ports Best.