Dissabte, 1 d'octubre de 2022 - Edició 1528
La República

Glovo respecta la sentència del Tribunal Suprem i demana un marc regulador “adequat”

ACN Barcelona.-Glovo ha assegurat aquest dimecres que respecta la sentència del Tribunal Suprem, que estableix que la relació entre els treballadors i la companyia és laboral i que per tant […]

Agències 23/09/2020

ACN Barcelona.-Glovo ha assegurat aquest dimecres que respecta la sentència del Tribunal Suprem, que estableix que la relació entre els treballadors i la companyia és laboral i que per tant els ‘riders’ són falsos autònoms, i ha demanat la concreció d’un marc regulador “adequat” per part del govern espanyol i la Unió Europea. En un comunicat, assenyala que els tribunals mantenen un debat “obert” ja que hi ha altres sentències que validen el model, com la darrera del Tribunal de Justícia de la Unió Europea, i altres a l’Estat. Glovo insisteix que “sempre” ha defensat acordar aquest marc regulador i afegeix que les resolucions judicials “versen sobre situacions concretes d’un model en constant evolució”.

D’altra banda, la companyia ha reclamat que la regulació sigui promoguda “en base al diàleg entre tots els actors interessats”. “La companyia vol ser part activa de la solució, mantenint una posició oberta i de consens amb les associacions, agents socials i el Ministeri per ser part de la solució i no del problema”, subratlla.