Dimecres, 25 de novembre de 2020 - Edició 853
La República

Girona acusa l’oposició de no donar suport a la pròrroga de la neteja “només per treure rèdit polític”

ACN Redacció .-L’equip de govern (JxCat i ERC) acusen a l’oposició d’haver forçat la retirada de la pròrroga del servei de neteja de l’ordre del dia en no donar-hi suport. […]

Avatar
Agències 30/10/2020

ACN Redacció .-L’equip de govern (JxCat i ERC) acusen a l’oposició d’haver forçat la retirada de la pròrroga del servei de neteja de l’ordre del dia en no donar-hi suport. El regidor de Neteja, Eduard Berloso, qualifica “d’inaudit” que l’oposició “no hagi volgut aprovar una pròrroga que només volia evitar un augment del preu de la neteja de la via pública i la recollida d’escombraries, només per treure rèdit polític, i en moments de crisi”. En aquest sentit, ha dit que la situació permetrà que l’empresa pugui augmentar el cost del servei i que l’objectiu de la pròrroga era “blindar-lo”.

Berloso insisteix que la continuïtat del servei està garantit i que en els propers dies aprovaran el manteniment de la neteja pública i recollida d’escombraries a l’actual prestador, Girona + Neta. Paral.lelament, des de l’equip de govern remarquen que continuen treballant en el plec de condicions que ha de definir el nou contracte. Amb tot, Berloso critica que els grups de l’oposició “estan obviant intencionadament que els ajuntaments estem en una situació molt complicada, prioritzant el manteniment dels serveis públics en un context molt difícil” i demana que “siguin conscients del que estem vivint”.

Relacionats