Diumenge, 2 d'abril de 2023 - Edició 1711
La República

Giró sobre el pla de xoc de Sánchez: “Al final estem parlant de més crèdit, més endeutament i no de solucions duradores”

ACN Barcelona – El conseller d’Economia i Hisenda, Jaume Giró, ha destacat que els 16.000 MEUR del pla de xoc del govern espanyol per afrontar la guerra d’Ucraïna no són […]

Agències 29/03/2022

ACN Barcelona – El conseller d’Economia i Hisenda, Jaume Giró, ha destacat que els 16.000 MEUR del pla de xoc del govern espanyol per afrontar la guerra d’Ucraïna no són solucions a llarg termini i que suposarà endeutar-se més. “No són 10.000 MEUR sobre la taula, és una línia de crèdit, i 6.000 MEUR més que hem de sumar per a rebaixes fiscals i baixada de preus del combustible. (…) Al final estem parlant de més crèdit, més endeutament i no de solucions duradores”, ha remarcat en una entrevista a TV3. El conseller ha instat les petrolieres a baixar més dels cinc cèntims per litre de combustible acordats amb l’executiu i ha dit que és una “oportunitat única” perquè aquestes empreses demostrin que tenen un pla de Responsabilitat Social Corporativa.