Dimecres, 28 de juliol de 2021 - Edició 1098
La República

Giró i Collboni es reuneixen per abordar els reptes dels Fons Europeus

ACN Barcelona.-El conseller d’Economia de la Generalitat, Jaume Giró, i el tinent d’alcaldia d’Economia, Treball i Hisenda de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, han mantingut aquest dimecres la seva primera […]

Avatar
Agències 14/07/2021

ACN Barcelona.-El conseller d’Economia de la Generalitat, Jaume Giró, i el tinent d’alcaldia d’Economia, Treball i Hisenda de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, han mantingut aquest dimecres la seva primera trobada institucional. En la trobada han compartit la seva visió sobre la situació econòmica de la ciutat i del país, els efectes de la pandèmia en aquesta i sobre el repte que suposa l’arribada dels 3.200 milions d’euros que hauria de rebre Catalunya dels Fons Europeus. Tots dos s’han compromès a treballar conjuntament i a establir una coordinació estable per posicionar Barcelona i Catalunya en el nou context econòmic.

La reunió, a la qual també han assistit la tercera tinenta d’alcaldia d’Agenda 2030, transició digital, esports, coordinació territorial i metropolitana, Laia Bonet, i la secretària d’Economia i Fons Europeus, Matilde Villarroya, s’ha celebrat a l’Ajuntament de Barcelona.