Dissabte, 31 de juliol de 2021 - Edició 1101
La República

Giró assegura que el projecte de Hard Rock segueix “completament viu”

ACN Santa Oliva.-El conseller d’Economia, Jaume Giró, ha afirmat aquest divendres que el projecte de Hard Rock per aixecar un gran complex d’oci al Centre Recreatiu i Turístic (CRT) a […]

Avatar
Agències 02/07/2021

ACN Santa Oliva.-El conseller d’Economia, Jaume Giró, ha afirmat aquest divendres que el projecte de Hard Rock per aixecar un gran complex d’oci al Centre Recreatiu i Turístic (CRT) a Vila-seca i Salou (Tarragonès) és “completament viu”. En una atenció a la premsa després de visitar les instal·lacions d’Applus Idiada a Santa Oliva (Baix Penedès), Giró ha reconegut que no ha tingut temps d’afrontar el projecte del CRT d’ençà que va arribar a la Conselleria però l’ha situat entre les prioritats de les properes setmanes. Ha garantit que els operadors segueixen interessats en invertir al Camp de Tarragona, “i no en un altre territori”, i ha dit que la seva intensió és afrontar el futur del projecte “abans de marxar de vacances”.

Giró ha recordat que la construcció del CRT depèn de diverses conselleries, motiu pel qual s’ha mostrat cautelós a l’hora de detallar en quin punt es troba el projecte després que la justícia tombés el planejament urbanístic aprovat pel Govern. “No ens marquem un calendari perquè cal avaluar en profunditat quina és la situació actual”, ha remarcat, tot assegurant que cal estudiar amb deteniment la repercussió econòmica, mediambiental i la rendibilitat que tindria aquest gran equipament privat.