Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023
Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023

Ginestà estrena ‘De tot el món’, primer avançament del quart disc que preveu publicar a inicis del 2024

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – Ginestà publica la cançó ‘De tot el món’ (Halley Records), el primer avançament del que serà el seu quart disc que el grup preveu treure a inicis del 2024 i que arriba acompanyat per un videoclip. El grup liderat pels germans Júlia i Pau Serrasolsas canten a l’amor i donen les gràcies a totes les persones que se’ls escolten i que els han acompanyat fins al present en aquest tema de pop electrònic amb ritmes contundents. Júlia i Pau Serrasolsas destaquen que volien fer un pas endavant després de l’àlbum ‘Suposo que l’amor és això’ (2022): “Volíem continuar cantant a l’amor, però des d’un altre prisma. En aquesta ocasió l’amor és cap a nosaltres mateixos i la nostra gent”.

‘De tot el món’ també remarca el camí que han fet els Ginestà, que els ha conduït a aquesta nova manera d’entendre el grup. “En realitat, també és una oda al fet de tirar endavant, de reinventar-se i d’entendre els canvis -tant si són dramàtics com si no- com una oportunitat”, assenyalen Júlia i Pau Serrasolsas.  

Publicitat

L’apartat de la producció destaca per la col·laboració que han fet el seu productor habitual, Cesc Valverde “Xicu” juntament amb Genís Trani. 

A la tardor d’aquest any, Ginestà clourà una gira llarguíssima per tancar-se a l’estudi i gravar el que serà el quart disc. 

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió