Divendres, 25 de juny de 2021 - Edició 1065
La República

Gavà reclama a l’AMB que investigui les causes dels tremolors al Garraf que entitats veïnals atribueixen a l’abocador

ACN Gavà.-L’Ajuntament de Gavà ha reclamat a l’AMB que investigui les causes dels tremolors que es van registrar la setmana passada al massís del Garraf i que entitats socials i […]

Avatar
Agències 18/05/2021

ACN Gavà.-L’Ajuntament de Gavà ha reclamat a l’AMB que investigui les causes dels tremolors que es van registrar la setmana passada al massís del Garraf i que entitats socials i ecologistes atribueixen als gasos de l’abocador de la Vall d’en Joan. També demana que si la relació entre aquests tremolors, un d’ells de 2,3 graus en l’escalda de Richter, i l’abocador es confirma es procedeixi “a fer les intervencions pertinents per evitar riscos i solucionar la problemàtica”. A més, la regidora de Territori i Medi Ambient, Rosa Fernández, ha traslladat el seu malestar al director de Serveis de Prevenció i Gestió de Residus de l’AMB, Joan Miquel Trullols, per no haver estat informats d’aquests episodis, que han conegut per associacions del territori.

Així mateix, li ha requerit que la convocatòria urgent de la comissió de seguiment de les obres de clausura del Dipòsit Controlat de la Vall de Joan, on són presents els ajuntaments del parc del Garraf.