Dissabte, 1 d'octubre de 2022 - Edició 1528
La República

Garamendi (CEOE) afirma que treballarà perque les empreses catalanes “tornin a casa”

ACN Barcelona – El president de la patronal espanyola CEOE, Antonio Garamendi, ha promès que “treballarà” amb l’objectiu que les empreses catalanes “tornin a casa”.”Ho dic en nom de tots […]

Agències 18/07/2022

ACN Barcelona – El president de la patronal espanyola CEOE, Antonio Garamendi, ha promès que “treballarà” amb l’objectiu que les empreses catalanes “tornin a casa”.”Ho dic en nom de tots els empresaris d’Espanya”, ha ressaltat aquest dilluns en un discurs a l’assemblea general de Foment del Treball en què s’ha reelegit a Josep Sánchez Llibre com a president de l’entitat. “És un afany de tots la normalitat, l’estabilitat del nostre país, i perquè això passi Catalunya ha de ser el que sempre ha estat, un gran motor de l’economia espanyola”, ha destacat. “Aquestes empreses volen tornar a casa seva i tenim el deure i l’obligació de treballar perquè això sigui així”, ha resolt.

D’altra banda, el president dels empresaris espanyols ha donat suport als plantejaments polítics i econòmics exposats aquest dilluns per Sánchez Llibre en el seu primer discurs després de ser reelegit. “Compartim tot el que s’ha dit”, ha destacat després d’una intervenció en la qual el líder de Foment ha clamat contra les posicions “populistes” del govern espanyol en assumptes com els impostos a la banca i les energètiques.