Diumenge, 2 d'octubre de 2022 - Edició 1529
La República

Gamarra diu que la “majoria històrica” del PP a Andalusia demostra el “fracàs del sanchisme”

ACN Madrid – La secretària general del PP, Cuca Gamarra, ha celebrat la “majoria històrica” del PP a Andalusia i ha afirmat que la caiguda del PSOE demostra el “fracàs […]

Agències 19/06/2022

ACN Madrid – La secretària general del PP, Cuca Gamarra, ha celebrat la “majoria històrica” del PP a Andalusia i ha afirmat que la caiguda del PSOE demostra el “fracàs del sanchisme”. Gamarra ha dit que el resultat electoral hauria de dur el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, a fer “una reflexió” i “deixa clar que el model de govern en què s’ha volgut ficar està cada dia més esgotat”. “Els espanyols volen una cosa ben diferent. Volen moderació, centralitat, estabilitat”, ha dit en roda de premsa aquest diumenge a la nit quan s’ha confirmat la majoria absoluta del PP en els comicis andalusos. “Avui el PP els diu als espanyols que estem més preparats que mai”, ha dit.

Gamarra ha assegurat que la victòria del PP és una mostra que la ciutadania no vol governs “dèbils” com la coalició del govern espanyol sinó que calen “governs estables amb majories suficients per estar centrats en els problemes”.

Per a la secretària general del PP el que ha triomfat és “una manera diferent de fer política” així com el “rigor, la bona gestió i la moderació” que ha dit que encarna el partit liderat per Alberto Núñez Feijóo.