Dimecres, 28 de setembre de 2022 - Edició 1525
La República

Gamarra diu que Iglesias hauria de dimitir “immediatament” i l’acusa de ser un “gandul”

ACN Madrid.-La portaveu del PP al Congrés, Cuca Gamarra, ha afirmat que el vicepresident segon del govern espanyol, Pablo Iglesias, hauria de dimitir “immediatament” per la seva candidatura a la […]

Agències 16/03/2021

ACN Madrid.-La portaveu del PP al Congrés, Cuca Gamarra, ha afirmat que el vicepresident segon del govern espanyol, Pablo Iglesias, hauria de dimitir “immediatament” per la seva candidatura a la presidència de la Comunitat de Madrid. A més, Gamarra ha opinat que la tasca d’Iglesias tampoc “aporta res”. “No ha fet res” com a vicepresident, ha afirmat la portaveu popular en roda de premsa a la cambra baixa, que ha acusat Iglesias de ser un “gandul”. “Que abandoni ja el govern”, ha insistit, i que la sessió de control de dimecres sigui “l’última” en què participa, ha demanat. Gamarra també ha instat el cap de l’executiu, Pedro Sánchez, a reduir les vicepresidències.

Segons el PP, cal aprofitar la sortida d’Iglesias per remodelar el govern espanyol i “reduir” el nombre de ministres i, així, “racionalitzar la despesa”.