Divendres, 14 de maig de 2021 - Edició 1023
La República

Gabilondo després de votar: “Desitjo el millor per a Madrid i per a la democràcia i això serà el millor per a Espanya”

ACN Madrid.-El candidat del PSOE a la Comunitat de Madrid, Ángel Gabilondo, ha votat aquest dimarts al migdia al col·legi Joaquín Turina i ha demanat als ciutadans que participin perquè […]

Avatar
Agències 04/05/2021

ACN Madrid.-El candidat del PSOE a la Comunitat de Madrid, Ángel Gabilondo, ha votat aquest dimarts al migdia al col·legi Joaquín Turina i ha demanat als ciutadans que participin perquè “cada vot és decisiu”. “Simplement, el que desitjo és el millor per a Madrid i per a la democràcia i això serà el millor per a Espanya”, ha declarat als mitjans de comunicació a la sortida del seu col·legi després de votar. Gabilondo ha agraït als ciutadans que ja s’han acostat a dipositar el seu vot en un dia laborable i ha assenyalat que d’altres “hauran de trobar un forat” al llarg del dia per poder-ho fer. El candidat socialista ha evitat fer qualsevol valoració política ni com pot afectar una alta participació en els resultats. “Procuraré no perdre”, ha dit.

El candidat socialista a la presidència a la Comunitat de Madrid ha fet una crida a la participació i ha valorat “l’esforç molt gran” de molts electorals i ciutadans que han hagut de formar part de les meses electorals. Ha demanat “votar amb esperança i il·lusió democràtica per impulsar les coses cap a millor”.Gabilondo ha evitat valorar en com pot afectar, si positivament o negativament, una alta participació i ha assegurat que té “confiança” en el poble madrileny perquè “sabrà escollir el que més li convé en aquest moment i en aquesta conjuntura”.