Divendres, 18 de juny de 2021 - Edició 1058
La República

Fundesplai recapta més de 25.000 euros en el quart Sopar Solidari a favor de la Infància

ACN Barcelona.-L’entitat Fundesplai ha recaptat aquest dimarts més de 25.000 euros en el quart Sopar Solidari a favor de la Infància, que ha celebrat a la seva seu, al barri […]

Avatar
Agències 10/12/2019

ACN Barcelona.-L’entitat Fundesplai ha recaptat aquest dimarts més de 25.000 euros en el quart Sopar Solidari a favor de la Infància, que ha celebrat a la seva seu, al barri de Sant Cosme de Barcelona, amb la col·laboració de la xef Ada Parellada, que ha elaborat un menú inspirat en menjars dels cinc continents. Es tracta de l’acte amb el qual arrenca la campanya ‘Prenem partit per la infància!’, que té per objectiu recaptar fons per poder atorgar ajuts i beques per a menjadors, colònies, activitats de lleure i reforç escolar per a infants en situació vulnerable. Els diners del sopar es destinaran a aquesta finalitat. En l’edició de l’any passat, Fundesplai va atorgar 18.407 beques i ajuts.

Segons l’Enquesta de Condicions de Vida 2018 (INE-Idescat), el 31,2% de menors de 18 anys a Catalunya viu en situació de risc de pobresa (gairebé dos punts més que l’any anterior). Aquests infants veuen compromès el seu accés a tots aquells serveis que no estan degudament coberts, com ara l’alimentació, l’atenció i l’educació en el lleure.La mobilització en favor de la infància ha comptat amb el suport de la Generalitat, la Diputació de Barcelona, el Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, diferents ajuntaments, entitats com l’Obra Social ‘la Caixa’ i Fundació Probitas, empreses com Avantgrup Bardet i moltes persones particulars.