Dilluns, 27 de setembre de 2021 - Edició 1159
La República

Freixenet va augmentar un 4,6% la facturació els últims cinc mesos del 2018

ACN Barcelona.-El grup Freixenet ha facturat 248,1 milions d’euros entre l’agost i el desembre del 2018, xifra que representa un augment del 4,6% en relació al mateix termini de l’any […]

Avatar
Agències 18/06/2019

ACN Barcelona.-El grup Freixenet ha facturat 248,1 milions d’euros entre l’agost i el desembre del 2018, xifra que representa un augment del 4,6% en relació al mateix termini de l’any anterior. Els responsables de la firma celebren la tendència en el marc del primer aniversari de l’aliança internacional amb Henkell. Ambdues potències empresarials tenen l’objectiu de convertir-se en líder mundial del sector dels vins espumosos. Des de la perspectiva internacional, els Estats Units, França, Bèlgica i el Regne Unit, van ser els mercats on hi va haver el creixement d’ingressos més significatiu. El grup opina que Europa de l’Est té gran potencial de creixement. Espanya i Alemanya continuen essent els mercats “més madurs i estables” del grup, segons s’indica des de la companyia.

Henkell va acabar l’últim exercici amb 575,6 milions d’euros en vendes, un augment del 9,3% en relació amb l’exercici anterior. Amb els ingressos de Freixenet d’agost a desembre la xifra augmenta a 823,7 milions.