Dilluns, 2 d'agost de 2021 - Edició 1103
La República

Frederic Vincent conduirà els matins d’estiu a la SER Catalunya

ACN Barcelona.-‘Aquí, amb Josep Cuní’ es convertirà a partir del 15 de juliol en ‘Aquí, l’estiu’ i serà presentat per Frederic Vincent. El programa s’emetrà cada dia entre setmana de […]

Avatar
Agències 03/07/2019

ACN Barcelona.-‘Aquí, amb Josep Cuní’ es convertirà a partir del 15 de juliol en ‘Aquí, l’estiu’ i serà presentat per Frederic Vincent. El programa s’emetrà cada dia entre setmana de 7 h a 12 h. A partir del 23 de juliol, després d’”Aquí l’estiu’ s’emetrà ‘Serveis Mínims’, amb Laura Estrada i Sergi Ambudio (de dilluns a divendres de 12:00 h a 13:30 h) i amb la mirada al llegat sonor de la primera ràdio del país de ‘Rebobinem’, amb David Cobo (de dilluns a divendres de 13:30 h a 14 h). El veterà programa estiuenc ‘Llapis de Memòria’ (19:20 h a 20 h) també hi farà el salt a partir del 15 de juliol. El periodista musical Bruno Sokolowicz entrevistarà a personatges rellevants de diferents generacions i àmbits amb la música com a fil conductor. ‘La Graderia’ (de 15:00 h a 15:20 h) com el ‘Què t’hi jugues’ (de 20:00 h a 20:30 h) seguiran atents els moviments en el mercat de fitxatges davant l’inici del curs esportiu.

Les cançons connectaran amb records, experiències i emocions dels convidats. L’escriptor Javier Pérez Andújar, la cineasta Alba Sotorra, l’il·lustrador Chamo Sam, l’ex model Tania Adam, l’empresari Miguel Durán, la polifacética Maika Makovski o el fotoperiodista Ricard García Vilanova són alguns de la gairebé trentena de noms que desfilaran per les tardes de SER Catalunya, just després de la cita diària amb l’actualitat catalana que ofereix ‘El Balcó’ (de 19 h a 19:20 h). Una altra de les novetats de la programació de l’estiu és ’Estralls!’, que neix amb la vocació de demostrar que si bé l’odi és tendència, també és cert que es pot combatre rient. Presentat pels escriptors Benja Villegas i Samuel Valiente i la periodista Àurea Castosa, els cinc capítols s’emetran durant els dissabtes del mes d’agost de 12 a 13 hores i és la primera aposta transmèdia de SER Catalunya, ja que juntament amb l’àudio, els seus seguidors tindran el videopodcast disponible amb cada entrega.