Dilluns, 20 de setembre de 2021 - Edició 1152
La República

Foment veu “totalment irracional” i “anacrònica” la crida de l’ANC al ‘Consum Estratègic’

ACN Barcelona.-Foment del Treball considera “totalment irracional” i “anacrònica” la crida de l’ANC a les empreses a inscriure’s en un registre de companyies “deslligades de les pressions” de l’Estat en […]

Avatar
Agències 20/06/2019

ACN Barcelona.-Foment del Treball considera “totalment irracional” i “anacrònica” la crida de l’ANC a les empreses a inscriure’s en un registre de companyies “deslligades de les pressions” de l’Estat en el marc d’una campanya de ‘Consum Estratègic’. En declaracions a la premsa, el president de Foment, Josep Sánchez-Llibre, ha assegurat que l’Assemblea promou “un boicot a les empreses catalanes” per motius “ideològics” i que això “va en contra dels ciutadans de Catalunya, els consumidors, les empreses, la cohesió social i el creixement econòmic”. “Barrejar consum i política és un error gravíssim”, ha dit Sánchez-Llibre, advertint que no es pot “permetre des de cap punt de vista”. Segons ha assegurat el seu president, Foment utilitzarà “totes les eines i mecanismes” a la seva disposició per “lluitar contra aquesta decisió”.

Tot i que Sánchez-Llibre ha evitat concretar quines mesures podria impulsar exactament Foment per contrarestar la campanya de l’ANC, ha dit que vol enviar un “missatge de tranquil·litat” a les empreses. “És un plantejament anacrònic, de segles passats”, ha dit el president de Foment, descrivint la patronal com “la casa gran de les empreses” de Catalunya i de les que venen aquí.