Divendres, 7 d'octubre de 2022 - Edició 1534
La República

Foment i CaixaBank renoven un acord per oferir 2.000 MEUR de finançament als associats de la patronal

ACN Barcelona.-Foment del Treball i CaixaBank han renovat aquest dijous un conveni que preveu 2.000 milions d’euros en finançament per als associats de la patronal catalana. D’aquests diners, 500 es […]

Agències 12/11/2020

ACN Barcelona.-Foment del Treball i CaixaBank han renovat aquest dijous un conveni que preveu 2.000 milions d’euros en finançament per als associats de la patronal catalana. D’aquests diners, 500 es destinaran exclusivament a projectes d’empreses joves tecnològiques i a emprenedors. La directora territorial de CaixaBank a Barcelona, Maria Alsina, ha destacat que la línia de finançament pretén “millorar la competitivitat de l’economia”. “La liquiditat d’empreses i autònoms és el pulmó per superar una conjuntura excepcional”, ha dit en un comunicat. Per la seva banda, el president de Foment, Josep Sánchez Llibre ha destacat la voluntat de la patronal “d’afavorir un clima a favor de l’emprenedoria, especialment amb la recerca de mecanismes de finançament”.

L’acord entre Foment i CaixaBank busca “impulsar les diferents iniciatives empresarials dels associats a Foment amb especial focus en les empreses tecnològiques”.