Dissabte, 24 de juliol de 2021 - Edició 1094
La República

Foment i ATA Catalunya valoren positivament els nous ajuts del Govern per als autònoms

ACN Barcelona.-Foment del Treball i ATA Catalunya han valorat “positivament” aquest dimarts en un comunicat els ajuts que el Govern va anunciar dilluns per als autònoms i les microempreses. Ambdues […]

Avatar
Agències 08/12/2020

ACN Barcelona.-Foment del Treball i ATA Catalunya han valorat “positivament” aquest dimarts en un comunicat els ajuts que el Govern va anunciar dilluns per als autònoms i les microempreses. Ambdues entitats, que formen part del Consell Català del Treball Autònom, celebren la “reconducció de la metodologia emprada envers l’anterior convocatòria, així com el significatiu augment de la dotació pressupostària”, però insten el Govern a que “aquests ajuts s’abonin de forma imminent donada la gravetat de la situació que pateix aquest col·lectiu com a conseqüència de la pandèmia, agreujada per les diverses mesures de restriccions de l’activitat econòmica”.

Així mateix, en un comunicat reclamen que es facin efectius “nous ajuts pels autònoms mentre subsisteixin els efectes de la crisi derivada de la Covid-19, així com restriccions i limitacions al desenvolupament de l’activitat empresarial”. Igualment, les dues entitats insten el Govern a acordar “urgentment en el si del Consell de Diàleg Social de Catalunya els criteris, prioritzacions i procediments d’ajuts per a la reactivació econòmica del teixit productiu a Catalunya”.