Dimarts, 16 d'agost de 2022 - Edició 1482
La República

Foment del Treball guardona amb les Medalles d’Honor a Enrique Lacalle, Victor Grífols i Raimon Grífols

ACN Barcelona – Foment del Treball guardonarà amb les Medalles d’Honor de la patronal a Enrique Lacalle, president de l’Automobile Barcelona, per la seva trajectòria empresarial, i als consellers delegats […]

Agències 26/06/2022

ACN Barcelona – Foment del Treball guardonarà amb les Medalles d’Honor de la patronal a Enrique Lacalle, president de l’Automobile Barcelona, per la seva trajectòria empresarial, i als consellers delegats de Grifols, Victor Grifols i Raimon Grifols, com a empresaris de l’any. L’entrega dels guardons es celebrarà demà en el marc del Dia de l’Empresa de l’entitat a les Drassanes Reials de Barcelona, i serà presidit pel president de la Generalitat, Pere Aragonès. La jornada també integrarà els XV Premis Carles Ferrer, amb els que la patronal reconeixerà la companyia Noel, en la categoria de Compromís Social i Colonial en Desenvolupament Sostenible. L’entrega dels premis anuals de Foment és l’acte de clausura del 250è aniversari de la patronal.

Els Premis Carles Ferrer d’enguany també reconeixeran Unilever Spain en Igualtat, Agromillora Catalana en Innovació i Noves Tecnologies, Cromogenia Units en Internacionalització, i dos premis ex-aequos: MiWendo Slutions i Roldós Media com a pimes de l’any.

Pel que fa al president de l’Automobile Barcelona, Enrique Lacalle, guardonat per la seva trajectòria professional, Foment ha destacat els seus càrrecs directius en diferents consells administratius d’empreses com Abertis o Red Eléctrica Española, així com la seva tasca com a delegat especial de l’Estat en el Consorci de la Zona Franca de Barcelona, i president del comitè executiu del mateix. L’actual president de l’Automobile també ha estat membre del consell d’administració de la Fira de Barcelona i president executiu del Saló Internacional de Logística.

Quant als consellers delegats de Grifols, Victor Grifols i Raimon Grifols, guardonats com a empresaris de l’any, la patronal ha posat en valor l’activitat d’enguany dels empresaris “en que han seguit treballant per impactar de manera positiva en la societat”. Foment també ha posat en relleu “la perspectiva de sostenibilitat i responsabilitat” de la companyia, així com el seu lideratge en la indústria de producció de medicaments derivats del plasma i medicina transfusional.

La jornada de demà comptarà també amb la presència de la presidenta del Parlament de Catalunya, Laura Borràs, i el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent.