Dissabte, 1 d'octubre de 2022 - Edició 1528
La República

Focs artificials i gran afluència als locals d’oci nocturn: Platja d’Aro recupera la revetlla de Sant Joan

ACN Castell-Platja d’Aro.-Platja d’Aro (Baix Empordà) és un dels municipis de la Costa Brava que he decidit mantenir obertes les seves platges aquesta revetlla de Sant Joan. Tot i que […]

Agències 24/06/2021

ACN Castell-Platja d’Aro.-Platja d’Aro (Baix Empordà) és un dels municipis de la Costa Brava que he decidit mantenir obertes les seves platges aquesta revetlla de Sant Joan. Tot i que no s’hi permès les fogueres, el municipi ha recuperat aquesta nit –la més curta de l’any- el tradicional castell de focs, que per primera vegada s’ha fet de forma simultània a Castell d’Aro, Cavall Bernat i s’Agaró. La novetat buscava, per una banda, posar en valor diferents espais del municipi i, per l’altra, diversificar els punts de celebració per evitar aglomeracions. Precisament per garantir-ho, un dispositiu policial reforçat ha vetllat pel compliment de les recomanacions per la covid-19.

Un cop acabats els focs, la revetlla s’ha traslladat a la zona d’oci nocturn on l’equip de mediació ha treballat durant tota la nit per prevenir conflictes. Segons l’associació d’Hostaleria, Restauració i Oci de Castell- Platja d’Aro, més de la meitat dels locals associats han obert portes i la majoria ho han fet amb gran afluència de clients.