Dissabte, 19 de juny de 2021 - Edició 1059
La República

Fluidra trasllada la seu operativa a un edifici de 4.500 metres quadrats a Sant Cugat del Vallès

ACN Barcelona.-Fluidra traslladarà la seva seu operativa a un edifici de quatre plantes al parc empresarial Catalana Parc –propietat del Grup Catalana Occidente- situat a Sant Cugat del Vallès. En […]

Avatar
Agències 18/11/2020

ACN Barcelona.-Fluidra traslladarà la seva seu operativa a un edifici de quatre plantes al parc empresarial Catalana Parc –propietat del Grup Catalana Occidente- situat a Sant Cugat del Vallès. En un espai de gairebé 4.500 metres quadrats, l’empresa concentrarà més de 400 treballadors de l’àrea corporativa i comercial i implantarà “un nou model de treball adaptat a les necessitats actuals”, segons ha explicat en un comunicat. Per altra banda, la seu social de la companyia es mantindrà a Sabadell. Pel president executiu de Fluida, Eloi Planas, les noves oficines “potenciaran la imatge corporativa” i permetran la “simplificació de processos, ser més sostenibles i fomentar el treball flexible”.

L’operació ha comptat amb l’assessorament de CBRE, qui també s’ha encarregat de desenvolupar el nou model de treball que vol aplicar Fluidra.