Dimarts, 22 de juny de 2021 - Edició 1062
La República

Fluida destina 3,5 MEUR a la compra de les marques belgues Splash i Zen, especialitzades en el manteniment de piscines

ACN Sabadell.-Fluidra invertirà 3,5 milions d’euros en la compra de les marques belgues Splash i Zen, especialitzades en la venda i distribució de productes de manteniment per a piscines i […]

Avatar
Agències 25/03/2021

ACN Sabadell.-Fluidra invertirà 3,5 milions d’euros en la compra de les marques belgues Splash i Zen, especialitzades en la venda i distribució de productes de manteniment per a piscines i balnearis i que pertanyen al grup Realco SA. La companyia catalana farà un pagament inicial de 200.000 euros, mentre que els 3,3 MEUR restants s’abonaran una vegada es tanqui l’operació, un tràmit que Fluidra preveu tancar el setembre de 2021, segons ha informat aquest dijous en un comunicat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV). Per altra banda, l’empresa ha acordat fer tres pagaments addicionals equivalents el 10% de les vendes brutes de les marques Splash i Zen corresponents als anys 2022, 2023 i 2024.

Segons ha detallat Fluidra, els dos negocis belgues van assolir unes vendes brutes de 4,9 MEUR l’any 2020 i van presentar “bones perspectives de creixement” per a l’exercici 2021. Per l’empresa catalana, aquesta operació representa “una expansió del negoci de productes químics en el mercat de gran consum del sector ‘wellness’ i de la piscina”. A través d’aquesta operació, Fluidra “ampliarà la base de clients i expandirà el negoci a Bèlgica”, ha afegit en el comunicat publicat aquest dijous.L’anunci arriba just l’endemà que se sabés que Fluidra entrarà a l’Ibex-35 en substitució de Bankia, que a partir del 29 de març ja cotitzarà sota el paraigua de la nova CaixaBank. Arran de la notícia, les accions de la companyia amb seu a Sant Cugat del Vallès van créixer un 3,79% aquest dimecres.