Dimarts, 27 de setembre de 2022 - Edició 1524
La República

‘FitzRoy’, de Jordi Galceran i Sergi Belbel, i els musicals de ‘Ghost’ i ‘Grease, apostes de Balañá per la temporada

ACN Barcelona – El Grup Balañá ha desgranat aquest divendres els detalls de la nova temporada. El Tívoli mantindrà l’aposta pels musicals amb títols com ‘Ghost’, de David Bustamante i […]

Agències 02/09/2022

ACN Barcelona – El Grup Balañá ha desgranat aquest divendres els detalls de la nova temporada. El Tívoli mantindrà l’aposta pels musicals amb títols com ‘Ghost’, de David Bustamante i Ricky Merino; ‘Grease’, pel 50è aniversari; o ‘La Jaula de las Locas’, d’Àngel Llàcer i Ivan Lavanda. L’èxit de La Calòrica ‘De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda’, pujarà a l’escenari del Borràs per Nadal i cedirà el pas, al febrer, a l’estrena de la nova obra de Jordi Galceran i Sergi Belbel ‘FitzRoy’. La programació del teatre inclourà altres noms com Carles Sans, Eva Soriano, Toni Moog, Las Patricias (Sornosa i Espejo), Quim Masferrer, Peyu, José Corbacho i Pantomima Full. El Grup va tancar la temporada passada amb més de 500.000 entrades venudes.

El grup ha fet difós l’oferta teatral a través d’un <a href=”http://https://www.youtube.com/watch?v=2rOx1zhO5X8″>vídeo</a>, on anuncia els grans noms de la temporada. Una graella en què la música també en serà protagonista, amb l’espectacle ‘Love Love Love’, conduït per José Corbacho i Ramon Gener, i els concerts al Coliseum de Los Hermanos Cubero, Alvaro Soler i Antonio Carmona.

La programació de comèdia del Borràs la completaran Javi Sancho, Juan Amodeo, Ilustres Ignorantes, David Puerto, Comandante Lara, Joaquín Reyes, El Monaguillo, el pòdcast La Ruina i el concert de Leonel Garcia.

La9 del Bosque programarà artistes com Jordi Merca, Andreu Casanova, Galder Varas, Danny Boy, Javi Olivares o Bruno Oro. Una de les novetats de la temporada seran les ponències, conferències i sessions de motivació i inspiració com les de Marian Rojas, Patri Psicòloga i Cristina Mitre, Daniel Habif o Victor Kuppers. La Casa de la Risa agruparà als més de 25 còmics que ompliran de riures els teatres de Grup Balañá.

Al Coliseum hi actuaran artistes com Goyo Jiménez amb la seva trilogia, Los Morancos amb el seu nou espectacle, Carlos Latre amb ‘One man show’, Berto Romero i Martita de Graná.