Divendres, 30 de juliol de 2021 - Edició 1100
La República

Fira de Barcelona espera augmentar un 20% la superfície de l’Smart City Expo World Congress

ACN Barcelona.-Fira de Barcelona espera augmentar en un 20% la superfície de l’Smart City Expo World Congress, que a set mesos de la seva celebració ja ha igualat l’espai contractat […]

Avatar
Agències 10/04/2019

ACN Barcelona.-Fira de Barcelona espera augmentar en un 20% la superfície de l’Smart City Expo World Congress, que a set mesos de la seva celebració ja ha igualat l’espai contractat en l’edició passada. Sota el lema ‘Cities Made of Dreams’, el saló i congrés reflexionarà sobre la transformació que han experimentat les ciutats en la darrera dècada. El programa s’estructurarà en cinc eixos temàtics: transformació digital, medi ambient urbà, mobilitat, governança i finances, i ciutats inclusives i compartides; i tractarà temes com les ciutats impulsades per dades, 5G i el futur de connectivitat, ciutats resilients, gentrificació, economia circular i economia col·laborativa, entre d’altres. L’esdeveniment se celebrarà conjuntament amb Smart Mobility World Congress.

“Hem recorregut un llarg camí des del 2011 i la promesa de ciutat intel·ligent s’ha convertit en realitat”, ha destacat el director de l’Smart City Expo World Congress, Ugo Valenti, que ha destacat la importància de “seguir explorant nous camins, reinventant llocs i escenaris, ja que encara tenim l’oportunitat i deute de fer que més coses succeeixin”.Amb tot, la mostra ja té reservada el 85% del seu espai expositiu i ocuparà els pavellons 1 i 2 del recinte de Gran Via per primer cop a la seva història i bat el seu rècord per novè any consecutiu. Entre les 844 empreses presents a l’edició de l’any passat i que tornaran hi ha Bosch, Cisco, Deutsche Telekom, Engie, Huawei, Mastercard, Microsoft, Siemens i Suez.