Dilluns, 27 de març de 2023 - Edició 1705
La República

Fira de Barcelona confia que l’ISE es quedi a la ciutat de forma permanent: “Si el congrés va bé, no hem de patir”

ACN L’Hospitalet de Llobregat – Fira de Barcelona confia que l’Integrated Systems Europe (ISE) s’instal·li a la capital catalana de manera permanent, igual que el Mobile World Congress (MWC). Així […]

Agències 03/02/2023

ACN L’Hospitalet de Llobregat – Fira de Barcelona confia que l’Integrated Systems Europe (ISE) s’instal·li a la capital catalana de manera permanent, igual que el Mobile World Congress (MWC). Així ho ha defensat el director general de la institució firal, Constantí Serrallonga, que ha destacat l’impacte que provoca el congrés en el teixit industrial de Catalunya. “Si l’ISE va bé, vol dir que som l’espai adequat per tirar endavant l’esdeveniment i no hem de patir”, ha dit Serrallonga. “Si continuem fent la feina ben feta, tenim ISE per molts anys”, ha agregat. Serrallonga també ha avançat que el 2024 la fira del sector audiovisual “vorejarà el 100% d’ocupació” del recinte de Gran Via. “L’any que ve hem d’esperar un nou pas endavant d’aquest esdeveniment”, ha dit.

En declaracions als mitjans hores abans que el congrés del sector audiovisual tanqui les portes, Serrallonga ha expressat la seva satisfacció per l’edició d’enguany. “Estem molt satisfets, ha estat extraordinari”, ha assenyalat.