Dilluns, 2 d'agost de 2021 - Edició 1103
La República

Finalitzen les obres de reforma del primer tram de la banda Besòs del carrer de Pere IV

ACN Barcelona.-Les obres de reforma del primer tram de la banda Besòs del carrer de Pere IV, comprès entre el carrer de Josep Pla i la rambla de Prim, al […]

Avatar
Agències 02/07/2019

ACN Barcelona.-Les obres de reforma del primer tram de la banda Besòs del carrer de Pere IV, comprès entre el carrer de Josep Pla i la rambla de Prim, al districte de Sant Martí, han finalitzat. Es tracta de la segona fase de remodelació de la via i de la primera de la banda Besòs. L’Ajuntament ha invertit 5,5 MEUR en una reforma que vol donar prioritat al vianant, dinamitzar els barris i revitalitzar el patrimoni industrial i la identitat històrica de l’entorn. Aquest tram del carrer ha passat a ser de sentit únic amb un carril per a vehicles en direcció Besòs, amb ús preferent per al veïnat i serveis, amb un carril bici bidireccional i voreres més amples amb parterres i zones d’estada.

Actualment, també està en obres el tram entre Selva de Mar i Josep Pla, on s’invertiran uns 7 MEUR en unes obres que es preveuen finalitzar a l’octubre.