Divendres, 7 d'octubre de 2022 - Edició 1534
La República

Filmin i Sony Pictures Entertainment renoven el seu acord i la plataforma incorpora més de 50 títols

ACN Barcelona.-Filmin i l’estudi Sony Pictures Entertainment han renovat un acord que permetrà als subscriptors de la plataforma gaudir d’una cinquantena de nous títols, que s’estrenaran entre l’1 de juliol […]

Agències 21/06/2021

ACN Barcelona.-Filmin i l’estudi Sony Pictures Entertainment han renovat un acord que permetrà als subscriptors de la plataforma gaudir d’una cinquantena de nous títols, que s’estrenaran entre l’1 de juliol i l’1 de desembre d’aquest 2021, com ‘Doble Cuerpo’, ‘La habitación del pánico’, ‘La Ley del silencio’ o ‘Taxi Driver’. Els films estaran disponibles en Alta Definició en espanyol i en versió original amb subtítols només per a subscriptors de Filmin. La incorporació d’aquests títols, se sumarà a les col·leccions ja disponibles a Filmin dels estudis Universal, Metro-Goldwyn-Mayer, StudioCanal i Lionsgate.

Entre las novetats hi ha ‘Taxi Driver’, de Martin Scorsese; ‘Doble cuerpo’, de Brian de Palma; ‘Christine’, de John Carpenter; ‘Punchdrunk Love’, de Paul Thomas Anderson o ‘La habitación del pánico’, de David Fincher. També hi ha clàssics com ‘La ley del silencio’ (Elia Kazan), ‘Los cañones de Navarone’ (J. Lee Thompson) o ‘Solo los ángeles tienen alas’, així com ‘Robin Hood’ amb Kevin Costner.