Diumenge, 13 de juny de 2021 - Edició 1053
La República

Figueres vol limitar la venda i el consum d’alcohol als bars i restaurants a partir de les onze de la nit

ACN Figueres.-L’Ajuntament de Figueres vol que només es pugui vendre i consumir alcohol en els bars i restaurants entre les onze de la nit i les vuit del matí. D’aquesta […]

Avatar
Agències 29/09/2020

ACN Figueres.-L’Ajuntament de Figueres vol que només es pugui vendre i consumir alcohol en els bars i restaurants entre les onze de la nit i les vuit del matí. D’aquesta manera, els comerços que obren durant la nit no podran vendre cap ampolla i aquells qui vulguin beure hauran d’acudir en un establiment. Aquesta és una de les principals modificacions que preveu fer a l’ordenança de civisme, conjuntament amb la prohibició de reproduir música al carrer, ja sigui amb instruments o amb altaveus. Totes aquestes accions seran sancionades, igual que les persones que facin acrobàcies o jocs d’habilitat amb monopatí o similars fora dels parcs destinats a aquestes pràctiques.

El govern local ja ha enviat la proposta a la resta de grups de l’oposició per tal que puguin incloure les seves aportacions abans de portar-la al ple. El vicealcalde responsable de Seguretat, Pere Casellas, ha destacat que l’objectiu de les modificacions és mantenir “un clima de civisme, convivència social i respecte mutu” a la ciutat. L’ordenança també es modificarà perquè sigui més àgil a l’hora d’aplicar sancions.