Dimecres, 4 d'agost de 2021 - Edició 1105
La República

Figueres vol crear una escola municipal d’arts escèniques

ACN Figueres .-L’Ajuntament de Figueres vol crear una escola municipal d’arts escèniques. Així ho ha anunciat l’alcaldessa de la ciutat, Agnès Lladó, al ple d’aquest dilluns després d’aprovar l’anul•lació del […]

Avatar
Agències 05/07/2021

ACN Figueres .-L’Ajuntament de Figueres vol crear una escola municipal d’arts escèniques. Així ho ha anunciat l’alcaldessa de la ciutat, Agnès Lladó, al ple d’aquest dilluns després d’aprovar l’anul•lació del conveni del 2015 amb el Departament d’Ensenyament per a la posada en marxa d’un conservatori de música que mai s’ha tirat endavant. Lladó ha dit que el projecte no havia pogut acreditar la seva viabilitat i que tampoc es va fer cap tràmit per fer-lo realitat. Per contra, l’equip de govern assegura que fa mesos que treballa en un projecte més transversal i que estan estudiant la fórmula jurídica per permetre que la nova escola “arribi a tots els infants de la ciutat”.

A més, ha dit que estan treballant amb l’institut Deulofeu per oferir un grau superior també vinculat a les arts escèniques. “Avui no tanquem la porta a res sinó que obrim una altra porta que ens ha de permetre tenir estudis musicals, més enllà de la privada”, ha dit Lladó.