Dimecres, 5 d'octubre de 2022 - Edició 1532
La República

Figueres serà una de les seus del Mobile Week Catalunya del 2021

ACN Figueres.-Figueres serà una de les seus de la Mobile Week Catalunya 2021, la iniciativa impulsada per la Mobile World Capital Barcelona (MWCapital) juntament amb la Generalitat amb l’objectiu d’acostar […]

Agències 13/11/2020

ACN Figueres.-Figueres serà una de les seus de la Mobile Week Catalunya 2021, la iniciativa impulsada per la Mobile World Capital Barcelona (MWCapital) juntament amb la Generalitat amb l’objectiu d’acostar la tecnologia a la ciutadania. La ciutat va presentar candidatura i ha estat una de les 18 seleccionades. La programació durarà tres dies en les quals hi haurà diferents activitats, tallers i xerrades. El primer dia aniran destinades al públic especialitzat; el segon, serà per a usuaris i tercers i el tercer es dedicarà a les famílies. L’esdeveniment arriba a la seva tercera edició i tindrà lloc entre els mesos de maig i juny.

Girarà entorn de tres temàtiques: la protecció de la privacitat i dades a internet, les habilitats professionals digitals que demana el mercat i el paper que desenvolupa la tecnologia durant les crisis. La participació en la Mobile Week Catalunya s’emmarca en la voluntat del govern municipal de “generar oportunitats en el creixent sector TIC i promoure i potenciar les empreses tecnològiques com ara la creació d’’un hub tecnològic”.