Dimarts, 22 de juny de 2021 - Edició 1062
La República

Figueres sanciona 215 persones la darrera setmana per saltar-se el confinament, tres d’elles han acabat detingudes

ACN Girona.-L’Ajuntament de Figueres ha intensificat els controls per evitar que ningú se salti el confinament. Això ha acabat fent que la Guàrdia Urbana sancionés 215 persones de les prop […]

Avatar
Agències 22/03/2020

ACN Girona.-L’Ajuntament de Figueres ha intensificat els controls per evitar que ningú se salti el confinament. Això ha acabat fent que la Guàrdia Urbana sancionés 215 persones de les prop de 1.600 que ha identificat els darrers sis dies. A més, tres d’aquests ciutadans multats per no respectar el confinament han acabat detinguts. A banda, els agents també han identificat 1.085 cotxes que circulaven per la ciutat, la majoria dels quals amb plaques espanyoles, si bé prop de 200 dels vehicles eren estrangers. Entre tots els cotxes els policies n’han aturat 40 mentre estaven cometent una infracció. Des del consistori s’insisteix a mantenir el confinament i per això justifiquen la major presència policial al carrer els darrers dies.

A Palafrugell (Baix Empordà), la Policia Local ha aixecat 48 actes en només dos dies de persones que també s’estaven saltant el confinament. Dona la circumstància que diverses d’aquestes persones multades són reincidents. La majoria dels denunciats han estat ciutadans que no han pogut justificar la seva presència al carrer.D’altra banda, s’han realitzat més d’un miler de controls de vehicles i els agents han identificat prop de 1200 persones. I és que la localitat baix-empordanesa és una de les més afectades per les persones que tenen una segona residència a la zona de Calella de Palafrugell.