Dimarts, 28 de setembre de 2021 - Edició 1160
La República

Figueres identifica fins a 60 vehicles abandonats al carrer i dona un mes per retirar-los

ACN Figueres.-La Guàrdia Urbana de Figueres ha començat a identificar els cotxes que hi ha abandonats als carrers de la ciutat. Són vehicles que fa temps que no es mouen […]

Avatar
Agències 15/07/2020

ACN Figueres.-La Guàrdia Urbana de Figueres ha començat a identificar els cotxes que hi ha abandonats als carrers de la ciutat. Són vehicles que fa temps que no es mouen del mateix lloc, alguns d’ells amb desperfectes evidents. Els agents els col·loquen una enganxina i donen un mes de termini als propietaris perquè els retirin. De moment, ja se n’han identificat una seixantena. Si passats 30 dies els vehicles encara són al mateix lloc, els serveis municipals els traslladaran al dipòsit. “Era necessari actuar, perquè aquests vehicles en desús ocupen la via pública; amb aquesta actuació contundent, els retirarem de la calçada i guanyarem places d’aparcament per a residents visitants”, diu el vicealcalde Pere Casellas.

Aquests últims dies, la Guàrdia Urbana de Figueres ha començat a identificar tots aquells cotxes que porten temps abandonats als carrers de la ciutat. Són vehicles que fa mesos que no es mouen de lloc, i que en alguns casos acumulen brutícia i tenen desperfectes evidents. Cada vegada que en veuen algun, els agents hi enganxen una adhesiu per identificar-los i es notifica al propietaris que tenen un mes per retirar-los. Si passat aquest termini el vehicle encara continua allà mateix, aleshores la grua municipal els traslladarà al dipòsit.Fins ara s’han localitzat ja fins a 60 vehicles abandonats a diferents zones de la ciutat. I durant les dues properes setmanes, els agents continuaran identificant-ne. El vicealcalde de Figueres, Pere Casellas, assegura que “era necessari ordenar aquests vehicles que ocupen la via pública i molts d’ells estan abandonats”. “Amb aquesta actuació contundent retirarem vehicles en desús de la calçada i guanyarem places d’aparcament per als residents i visitants”, conclou el vicealcalde.