Dijous, 24 de juny de 2021 - Edició 1064
La República

Figueres busca un sistema per evitar que els veïns de la zona oest afectats pels talls es quedin sense electricitat

ACN Figueres .-L’equip de govern de Figueres (ERC, PSC, Guanyem Figueres i Canviem Figueres) estan buscant la fórmula per evitar que els veïns de la zona oest afectats pels talls […]

Avatar
Agències 03/11/2020

ACN Figueres .-L’equip de govern de Figueres (ERC, PSC, Guanyem Figueres i Canviem Figueres) estan buscant la fórmula per evitar que els veïns de la zona oest afectats pels talls de llum es quedin sense electricitat quan es produeixin. De moment, encara no s’ha concretat quins aparells o sistemes s’instal•larien als habitatges més afectats –especialment de gent gran que es medica- però al pressupost per a l’any que ve s’hi preveu una partida d’uns 60.000 euros per fer-hi front. L’alcaldessa de Figueres, Agnès Lladó, va assegurar al ple d’aquest dilluns que la situació en aquesta zona de la ciutat és “inadmissible” i “intolerable” i va admetre que els talls són “diaris”.

D’altra banda, el vicealcalde i regidor de Seguretat, Pere Casellas, va fer una nova crida a Interior perquè “posi un binomi de Mossos” patrullant de manera permanent en aquesta barris: “Si ho fan, nosaltres seriem capaços de posar-hi un binomi de Guàrdia Urbana. Sabem que si hi son, els diferencials normalment baixes”.