Dimarts, 22 de juny de 2021 - Edició 1062
La República

Figueres aprova els plans de gestió d’Ecoserveis per al 2021, que ascendeixen a 4,5 MEUR

ACN Figueres .-L’Ajuntament de Figueres ha aprovat els plans de gestió de l’empresa mixta Ecoserveis, que s’encarrega de l’enllumenat públic, la neteja viària, les escombraries i la deixalleria, per un […]

Avatar
Agències 01/02/2021

ACN Figueres .-L’Ajuntament de Figueres ha aprovat els plans de gestió de l’empresa mixta Ecoserveis, que s’encarrega de l’enllumenat públic, la neteja viària, les escombraries i la deixalleria, per un import de 4,5 milions d’euros (MEUR). L’acord, que preveu allargar la concessió del servei fins al 2 d’octubre d’aquest 2021, ha comptat amb el suport de l’equip de govern (ERC, PSC, Guanyem Figueres i Canviem Figueres) i l’abstenció de Junts per Figueres i Cs. L’alcaldessa, Agnès Lladó, ha afirmat que espera que siguin “els últims” i que ben aviat la ciutat pugui renovar el servei, a través d’una nova concessió.

I és que el contracte està prorrogat des del 2016 i després que fa dos anys el Tribunal Català de Recursos Contractuals declarés nul·la la licitació que s’havia posat en marxa. El document preveu el lloguer de diversa maquinària de neteja viària i de recollida de residus, que ha quedat obsoleta i no s’ha substituït.