Dimarts, 21 de setembre de 2021 - Edició 1153
La República

“Fes que passi”, lema de campanya de Sánchez a les eleccions del 28-A inspirat en ‘Titanic’

ACN Madrid.-El secretari general del PSOE i president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha presentat aquest dimarts la campanya electoral amb que concorrerà a les eleccions del 28-A i que […]

Avatar
Agències 02/04/2019

ACN Madrid.-El secretari general del PSOE i president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha presentat aquest dimarts la campanya electoral amb que concorrerà a les eleccions del 28-A i que té per lema “Fes que passi”, un lema inspirat en la pel·lícula ‘Titanic’ que és també –segons Sánchez- crida, ha dit, a “actuar” per construir una “Espanya compromesa” amb el “futur” i no la “involució”. Els socialistes ja han presentat els spots i cartels que projectaran en aquesta campanya que és continuació de la de “l’Espanya que vols”, i on destaquen imatges en blanc i negre i el primer pla del secretari general del PSOE, en contraposició a unes sigles del partit minimitzades. Sánchez ha aprofitat l’acte per demanar un “esforç extraordinari” de mobilització a les eleccions del 28-A per aconseguir un “vot massiu” i poder construir un govern “estable” per impulsar les reformes des d’un “projecte comú” a l’Estat.

Ho ha fet en un acte on ha estat acompanyat per tots els ministres del seu executiu tret de Borrell i Valerio (els dos amb actes a l’agenda) i on ha demanat un vot “massiu” perquè “cada vot decideix”. Durant l’acte ha reiterat la promesa d’assegurar l’augment de les pensions en una hipotètica reforma electoral. Es tracta, ha dit, que el pacte de Toledo “es blindi a la Constitució” perquè “les pensions no s’han de retallar, sinó revaloritzar”.Un cop més, Sánchez ha fet una crida a “construir el futur” i a “sumar” perquè “Espanya torni a comptar amb un govern forn que garanteixi les transformacions des de ‘Estabilitat necessària” i des d’un “projecte de comú, de país”.