Dijous, 9 de febrer de 2023 - Edició 1659
La República

Fernández (PPC) assegura que PSC i ERC “fan comèdia” amb els pressupostos i creu que els acabaran acordant

ACN Barcelona – El líder del PPC, Alejandro Fernández, ha assegurat que el PSC i ERC “fan comèdia” amb els pressupostos però creu que al final “els acabaran acordant”. Segons […]

Agències 05/12/2022

ACN Barcelona – El líder del PPC, Alejandro Fernández, ha assegurat que el PSC i ERC “fan comèdia” amb els pressupostos però creu que al final “els acabaran acordant”. Segons el president del partit hi haurà entesa perquè és un pacte que “té una dimensió que va més enllà de Catalunya” perquè, segons afirma, té a veure amb què “Pedro Sánchez continuï a la Moncloa una temporada més”. Sobre els comptes, Fernández ha avançat que si arriben al Parlament demanarà la supressió de l’impost de patrimoni i el de successions i proposarà que s’abaixi el tram autonòmic de l’IRPF.

Segons Fernández els pressupostos no haurien d’estar basats en uns ingressos que “bàsicament venen d’asfixiar a la ciutadania amb la pressió fiscal més alta de tot Espanya amb moltíssima diferència”.

Per al PPC els suposats acords entre ERC i socialistes “són un desastre per a l’economia catalana, l’espanyola i, a llarg termini, per a la convivència”. També ha denunciat que s’ha “barrejat” els pressupostos espanyols amb el delicte de sedició i ho ha qualificat de “profundament immoral”. “Aproven un pressupost pràcticament sense mirar-lo, només perquè treguin el delicte de sedició”, ha criticat.