Dissabte, 6 de març de 2021 - Edició 954
La República

Fernández (PP): “Frega la immoralitat que Illa segueixi prenent decisions en funció de la seva calculadora electoral”

ACN Salou.-El candidat del PPC a la Generalitat, Alejandro Fernánez, considera que “frega la immoralitat” que el ministre Salvador Illa “segueixi prenent decisions en funció de la seva calculadora electoral”. […]

Avatar
Agències 24/01/2021

ACN Salou.-El candidat del PPC a la Generalitat, Alejandro Fernánez, considera que “frega la immoralitat” que el ministre Salvador Illa “segueixi prenent decisions en funció de la seva calculadora electoral”. En un acte de partit a Salou, el presidenciable ha considerat que és “lamentable” que “en aquests dies que seran els pitjors de la pandèmia, no sapiguem si és el ministre candidat o el candidat ministre”. A més, ha aprofitat per acusar a “l’esquerra radical” de crear “la turismofòbia” a Catalunya, un fenomen que, a parer seu, “és suïcida” i “no s’ha viscut a cap altra comunitat autònoma”. “Si falla el turisme falla absolutament tot”, ha afirmat tot recordant que a Catalunya aquest sector suposa un 12% del PIB.

Segons Fernández, la persecució i la senyalització del sector turístic només s’ha produït a Catalunya. “La turismofòbia va començar amb Ada Colau, però s’ha estès al Govern de Catalunya i a l’executiu espanyol”, ha criticat.El líder popular ha dit que li sembla “absolutament lamentable que Pedro Sánchez estigui completament desaparegut quan es tracta de la pandèmia i que reaparegui, coincidint amb el pic de contagis, en un acte electoral”, ha dit en al·lusió a la reunió ordinària del Comitè Federal del PSOE que es va celebrar dissabte a Barcelona.Coincidint amb el Dia Internacional de l’Educació, el candidat ha criticat que en època de pandèmia “alguns han aprofitat per colar-nos una de les reformes educatives més desastroses i destructives que es pugui imaginar”. Per Fernández, la Llei Celaá “destrueix la idea de la llibertat d’elecció, introdueix la fal·làcia de l’esquerra de què l’educació concertada és de rics i liquida la cultura de l’esforç i l’educació especial”. A més, ha recordat que aquesta norma “té un suport Frankenstein fet entre l’esquerra més radical i el separatisme”.