Dimecres, 5 d'octubre de 2022 - Edició 1532
La República

Félix Masjuan preen possessió com a nou president del Grup Caixa d’Enginyers en substitució de Josep Oriol

ACN Barcelona.-L’enginyer i fins ara president de la Comissió d’Auditoria de Riscos del Grup Caixa d’Enginyers, Félix Masjuan, ha pres possessió com a nou president de l’entitat en substitució de […]

Agències 13/04/2021

ACN Barcelona.-L’enginyer i fins ara president de la Comissió d’Auditoria de Riscos del Grup Caixa d’Enginyers, Félix Masjuan, ha pres possessió com a nou president de l’entitat en substitució de Josep Oriol, que deixa el càrrec després de nou anys, complint amb el límit de renovació establert als estatuts. El nomenament ja es va aprovar a l’Assamblea General de Caixa d’Enginyers el novembre, juntament amb els nous càrrecs del Consell Rector, i ara ha estat ratificat pel Banc d’Espanya. Antonio Santamans serà el nou vicepresident, i August R. Bou el nou secretari. Entren al consell com a vocals Sara Gómez, Ana Oller, Anna Toda i Javier Garcia, amb una nova configuració que amplia fins al 30% la representació de dones.

El nou president té com a repte per de Caixa d’Enginyers “la cooperativa de crèdit de referència del sector bancari”. En aquest sentit, Masjuan ha destacat que els socis són el principal eix de l’activitat de Caixa d’Enginyers. “De la mà dels nostres valors fundacionals, impulsarem l’activitat del Grup per donar resposta a les necessitats dels nostres socis en els àmbits de finançament, inversió-previsió i assegurances”, ha afirmat en un comunicat. A més, ha dit que Caixa d’Enginyers és “una entitat cooperativa diferent, coherent, socialment responsable i compromesa amb les persones”.