Edició 1886

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 25 de setembre del 2023
Edició 1886

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 25 de setembre del 2023

Feijóo reivindica un feminisme “sense etiquetes” i promet educació infantil gratuïta per al cicle de 0 a 3 anys

|

- Publicitat -

ACN Madrid – El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, ha desgranat aquest dijous algunes de les seves propostes en matèria d’igualtat. En una intervenció a la cinquena edició del Santander WomenNow ha afirmat que defensa un feminisme “sense etiquetes” i ha promès que si arriba a la Moncloa impulsarà l’educació gratuïta per a nens de 0 a 3 anys “cofinançant-la amb les comunitats autònomes” per “afavorir la conciliació i oferir horaris laborals adaptats”. Feijóo també s’ha posat com a repte aconseguir que la taxa d’ocupació femenina arribi al nivell de la masculina. “Més dones amb feina suposa més dones independents en l’àmbit econòmic, i per tant més dones lliures”, ha dit, i “això sí que és treballar per la igualtat real”.

El líder del PP ha fet aquestes manifestacions en una intervenció on ha afirmat que “la gran virtut del feminisme és i ha de seguir essent tenir les portes obertes”, perquè “el gran perill que amenaça moltes reivindicacions socials és l’apropiació indeguda, que és una conducta tipificada al Codi Penal”.

Publicitat

“Els espanyols estan cansats d’enfrontament i de confrontació i si hi ha una qüestió on cal que sumem tots és la lluita per la igualtat real i efectiva de dones i homes”, ha dit, i “jo defenso una igualtat que no enfronti” i “sense etiquetes” que permeti “seguir avançant” perquè “queda molta feina per fer”.

Feijóo no ha reiterat que pretén eliminar el Ministeri d’Igualtat, però ha afirmat que “lamentablement” en els últims anys “s’ha intentat utilitzar les polítiques d’igualtat com un element de divisió i de lluita partidista amb conseqüències nefastes”, com s’ha vist, ha dit, en la llei del ‘només sí és sí’, que ha suposat “el pas enrere més important en els drets de les dones de la història de la democràcia” amb més de 1.000 rebaixes de penes.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió