Edició 1769

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 31 de maig del 2023
Edició 1769

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 31 de maig del 2023

Feijóo promet la “derogació del sanchisme” i relativitza les diferències de to amb Ayuso: “No som una secta”

|

- Publicitat -

ACN Madrid – Alberto Núñez Feijóo ha tancat la campanya aquest divendres al Palau Municipal IFEMA de Madrid –amb 2.700 assistents, segons el PP- acompanyant la candidata del PP a la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, i a l’alcaldia, José Luis Martínez-Almeida. Feijóo ha demanat el vot a “la majoria d’espanyols avergonyits per la imatge que ha donat el país en els últims dies” i als qui estan “cansats i volen derogar el sanchisme des del pròxim diumenge”. El líder del PP ha reivindicat “l’Espanya d’Aznar i de Rajoy” i ha relativitzat les diferències de to respecte a Isabel Díaz Ayuso, perquè “al PP es parla, al PP s’opina i es debat lliurement, perquè no som una secta, som un equip”.

El líder del PP ha recordat els pactes del PSOE amb Bildu i els casos de suposada compra de vots “a quantitat de localitats”. “La democràcia, a Espanya, no està en venda, i la defensarem en contra dels que ens volen enganyar i fan trampes”.

Publicitat

Ha advertit que aquestes eleccions són “molt importants” perquè “el sanchisme ho ha tacat tot”, perquè Sánchez “no té límits” i cal “posar-li fre”.

“Sabem el que ha fet el sanchisme”, ha dit, perquè “hem vist lleis irresponsables, pactes indignes, claudicacions davant populistes i independentistes, i ens han enganyat en aquestes eleccions”, ha dit, però “ho evitarem” el 28-M.

Feijóo també ha ironitzat sobre els seus errors de localització en aquesta campana, en la que s’ha confós de lloc en tres ocasions en els seus mítings. “A mi m’agradaria dormir no sé on, aixecar-me no sé on i no saber exactament on soc, però la gent no té sentit de l’humor”.

En aquest marc, ha demanat el vot als liberals que van votar Cs, als qui voten a Vox, als socialistes “que s’avergonyeixen”, i també els qui normalment no participen en les eleccions. “Us demano que concentreu el vot a aquest partit”, ha dit, perquè “no defraudarem”, ha conclòs.

<strong>Ayuso acusa Sánchez d’intentar una “tupinada” a les eleccions del 28-M</strong>

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha centrat tot el seu discurs en Pedro Sánchez i la campanya del PSOE.

“Una setmana més i no hi ha cap delicte del Codi Penal que no hagi protagonitzat un candidat de l’esquerra: pertinença a banda terrorista, a banda juvenil, per segrest, per pegar, per assetjar, i el més greu, per comprar paperetes, i fins i tot canviar paperetes per paperines, perquè han comprat el vot a immigrants i toxicòmans”, en referència al cas d’Albudeite.

Segons Ayuso, “Sánchez se n’anirà com va arribar, amb un intent de tupinada”, però “no ho aconseguirà” perquè “malgrat els seus assalts, les institucions funcionen”, i “ja no el vota ni Txapote”.

<strong>Almeida: “L’únic que pot fallar el 28-M és la mobilització”</strong>

En el seu discurs, Almeida ha demanat als votants del PSOE i de “la dreta” del PP que li donin suport a aquestes eleccions, perquè aquest “és el millor Madrid que ens hem donat mai”. “Avui, a l’Espanya de la trinxera, el bloc, la crispació i l’odi, el PP pot dir que és la casa comuna del sentit comú i de tots els que estan preocupats per un futur en convivència”, ha dit. En tot cas ha advertit contra l’abstenció. “El 28-M només pot fallar que no ens mobilitzem”, ha dit, “i que ningú doni per feta la victòria, perquè cada vot compta”.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió